Revizija Shopify Plus in Oberlo Platforme

Posted by under eCommerce, Oberlo, Shopify Plus

Shopify Plus: revizija platforme Enterprise ecommerce

Shopify Plus Shopify je poduzeće eCommerce platforma za velike i rastuće online trgovine i marke. To je hostirana platforma prilagođena, osoblje, i cijene za velike marke. Ovo Shopify Plus pregled temelji se na mom iskustvu obavljanja SEO konzalting s marketinškim redateljima koristeći platformu.

Većina moje nevjerojatne publike su DIYers ili vlasnici malih poduzeća koji upravo počinju ili rade za rast svojih web stranica. Ali imam i puno čitatelja zaduženih za marketing ili razvoj platforme u velikim organizacijama koji žele primijeniti inovativne marketinške strategije njihovim brzorastućim markama.

Obje skupine čitatelja postavile su isto pitanje: što učiniti kada je vaša e-trgovina velika? Kako držati istu agilnu marketinšku infrastrukturu kada ste na razini poduzeća?

Uspjela sam se konzultirati s nekoliko robnih marki e-trgovine na razini poduzeća koja koriste platforme u rasponu od Magento, vlasničkih platformi, .NET-based eCommerce rješenja i Shopify Plus.

Ovaj pregled će gledati moje iskustvo s Shopify Plus posebno i domaćinima (SaaS u žargonu) platformama šire za prednosti i nedostatke rješenja za eCommerce poduzeća.

Objavljivanje: mogu dobiti pristojbe za preporuke od svih tvrtki navedenih u ovom postu. Sva mi se mišljenja temelje na mojem iskustvu kao kupac koji plaća ili konzultant plaćanja kupca.

Hosted (SaaS) pregled eCommercea

Ako već niste znali, glavna je razlika između hostirane i platforme za e-trgovinu sa vlastitom hostom dio domaćin.

Većina web mjesta upravlja softver instaliran na poslužitelju koji posjedujete. Sve je izgrađeno od temelja. Vi ste odgovorni za održavanje i pokretanje web stranice uz sve dijelove web stranice na kojima se suočavaju korisnici.

S hostiranom (SaaS) platformom, dobivate platformu kao uslugu – poslužitelj i softver prodaju se kao paket. Poslužitelj je prilagođen da savršeno funkcionira s softverskom platformom, a softver je jednostavan za upotrebu i integraciju. Davatelj platforme odgovoran je za održavanje i pokretanje vaše web stranice. Vi ste odgovorni za dizajn, marketing i sve okrenute prema klijentima.

Tri glavna igrača * u ugostiteljskom prostoru eCommercea su Shopify Plus, BigCommerce Enterprise i Magento Enterprise.

Osim toga – postoji, naravno, mnogo više igrača kao što su Demandware, Hybris i cijeli svemir .NET pružatelja usluga u poslovnom prostoru. Ali gledam na one koji se natječu uglavnom s operativne / IT strane. Drugim riječima, oni se natječu za organizacijsku IT opredjeljenje za SAP, Salesforce, Oracle, itd. – umjesto kao skalabilno eCommerce rješenje.

Zato su prednosti korištenja Shopify Plus

Troškovi razvoja i održavanja
Operativno poslovanje e-trgovine tvrtke može biti skupo u smislu vremena i resursa. Međutim, ako vaša osnovna kompetencija nije razvoj web stranica, tada je vaš najveći trošak trošak vaše prilike uzimajući u obzir razvoj proizvoda i marketing.

Mislim da je najveća prednost za Shopify Plus da uklanja mnogo takvih troškova.

Poslužitelji, bugovi, implementacija značajki, upravljanje redoslijedom, širina pojasa, pohranu datoteka sve se brine. To je dio globalne platforme koja jednostavno funkcionira.

Jedan od mojih klijenata iskoristio je ovo kad su me angažirali. One su bile jedna od najvećih sezonskih marki na svijetu i upravo su se prebacila na Shopify Plus. Prošli su 4 tjedna od crnog petka s lošom organskom vidljivošću.

Umjesto trošenja poslužitelja za testiranje opterećenja i pričvršćivanja bugova za naplatu, uspjeli su se usredotočiti na marketinške resurse (poput me angažiranja za SEO savjetovanje). To je značilo da su dobro pozicionirani kako bi povećali dobivanje prometa s praznim valom umjesto da jednostavno manipuliraju prometom.

Zbog nedavnih trendova, mnoge značajke web razvoj postaju commoditized. Korištenje platforme poput Shopify Plus (ili alternativne platforme za e-trgovinu tvrtke SaaS) smanjuje troškove od razvoja i održavanja tih osnovnih značajki do proizvoda, iskustva i marketinške inovacije. Pročitajte više o tome shopify review by ecomsuccessacademy

Predvidljiva cijena
Na srodnoj, ali različitoj bilješci, SaaS platforme – i posebno Shopify Plus – nude prednost predvidivim cijenama.

Planovi cijene za Shopify Plus počinju oko $ 2000 mjesečno, ali se povećavaju na temelju različitih specifičnih potreba (tj. O očekivanim razinama prometa, prilagodbama itd.). Cijene ostaju stalne od dana kada se prijavite.

To je puno novaca za proračun, ali za mnoge tvrtke na razini poduzeća, to ima smisla. Cijena je jeftinija od hosting + pristojbe + zadrživač web developera. Također je predvidljiviji i konstantniji od iznajmljivanja programera za ispravke pogrešaka, zahtjeve značajki i primjenu izmjena. A ako vaša trgovina ima velike fluktuacije prometa, to je više predvidljivo od proračuna za propusnost, poslužitelja ili oblak hosting pristojbe.

Tehnička podrška i upravljanje računom
Sljedeća je prednost također o predvidljivosti, ali posebno predvidljivosti potpore. Uz Shopify Plus (i druge velike platforme SaaS eCommerce kao što je BigCommerce), dobit ćete namjenski upravitelj računa.

Slična je uloga voditelja projekta koju biste dobili kod mnogih tvrtki za web razvoj, osim što upravljaju vašim punim računom – od razvoja do značajki do tehnologije do ispravljanja grešaka i naplate, a ne samo koordinacije razvojnih programera.

Osim toga, dobivate pristup specijaliziranom razvojnom timu koji radi na jednoj platformi. To je za razliku od mnogih web razvojnih tvrtki koje rade na različitim platformama, jezicima i klijentima. Oni su prijenosni zupčanici; oni imaju red za razvoj, a podrška ulaznica obično nije prioritet.

To je velika prednost kada tražite brze ispravke programskih pogrešaka, značajka objašnjenja ili podrške korisnicima računa.

Pouzdanost na skali
Na razini poduzeća web infrastruktura preuzima nove izazove. Pobrinite se da stotine ili tisuće posjetitelja s istodobnim sjednicama imaju brz, siguran, učinkovit doživljaj.

Uz uspon oblak hosting, postoji obilje usluga, najbolje prakse i studije slučaja o upravljanju prometom na ljestvici. Ali za trgovine ili robne marke koji nemaju temeljnu kompetenciju u arhitekturi poslužitelja ili hostingu u oblaku, obično nema puno smisla provoditi vrijeme tamo.

Ključno pitanje skaliranja prometa trebalo bi biti marketinški i inventarni – ne hoće li se poslužitelji održavaju ili ne. Jesu li ti posjetitelji pretvoreni kao predviđeni? Kakvu vrstu testiranja pretvorbe radimo? Imamo li popis i izbor dostupan? Koje poruke imaju smisla na početnoj stranici? Jesu li sva pitanja s višom vrijednosti nego “mogu li korisnici pristupiti web-lokaciji i provjeriti?”

Omogućivanje dobavljača s dokazanom infrastrukturom da se bavi ovim pitanjima predstavlja veliku prednost za mnoge klijente na razini poduzeća.

Recenzije Oberlo: Savršena kombinacija s Shopify?

S vremenom, ako i dalje zatražite recenzije oko 2-4 tjedna nakon što je svaki kupac primio svoje proizvode, vidjet ćete da ćete dobiti više recenzija od konkurencije. Što više recenzija koje ste primili na stavci, vjerojatnije je da biste trebali pronaći bogat isječak pregleda. Naučit ćete koje korake možete poduzeti da biste stekli više recenzija i nekoliko preporuka za pregled proizvoda da biste ih započeli. Oberlo se savršeno integrira s shopdomom, a više informacija o tome pročitajte ovdje. Također pišem o shopify plus i shopify plus cijene ovdje.

Ako ste u posjedu nove tvrtke i imate ograničene resurse, donošenje određene stope lak je sredstvo za smanjenje troškova. Dovoljno je lakše stvoriti posao na nečemu što volite jer ćete uživati u radu koji obavljate. Kada većina ljudi razmišlja o tome što može poduzeti za stvaranje internetskog poslovanja, često misle da je način kompliciran za početak. Dakle, ako ste namjeravali pokrenuti vlastiti web poslovanje, ovo je najbolje mjesto za primanje započete.

Trebate stalno kontaktirati svoje klijente kako biste povećali recenzije svoje trgovine. Kada počnete dobivati ​​korisnike, to je kad se možete usredotočiti na izradu recenzija. Nažalost, ne pojavljuje se ova tvrtka svojim klijentima pruža priliku za zahtjev i dobivanje povrata upravo sada. Prilikom izrade kategorija za svoju web-lokaciju trebali biste razmišljati o svim različitim načinima kupnje vaših kupaca. Iako klijenti neće spomenuti vašu robnu marku, moći će pružiti uvid u tu stavku. Nažalost, svi njihovi prethodni korisnici zapravo nisu imali veliko iskustvo s ovim poslom. Traženje kupaca za pregled je najbolje sredstvo za primanje recenzija.

Za svaki proizvod koji pronađete na Oberlu vidjet ćete informacije poput cijene stavke, ocjene, količine prodanih vremena, informacija o dobavljaču i još mnogo toga. Stoga, ako cijena pada s kraja dobavljača, primat ćete obavijest u slučaju da želite ispraviti cijene na svojoj web lokaciji. Na ovoj stranici dobit ćete minimalnu cijenu koju ćete moći postaviti za košulju tako da pokrije troškove košulje i tiskanje. Također ćete dobiti preporučenu cijenu za upravo ono što biste trebali prodati košulju i profitni grafikon koji će vam otkriti dobit koju ćete zaraditi na temelju volumena košulja koje prodajete.

S Oberlom samo pronađete proizvod koji želite prodati, navedite ga na svojoj web stranici i obraditi prodaju s Oberlo. Nakon što prodajete stavku, jednostavno ga kupite od dobavljača za isporuku i isporučite ga izravno na kupca. Sada, koristeći metodu pod nazivom Dropshipping (kao što je dostupno s Oberlo), ne biste trebali imati niti jedan proizvod u svom inventaru. Ne zaboravite da trebate upisati samo proizvod koji biste željeli prodati i kontaktirajte proizvođača. Prije donošenja odluka potrebno je saznati što drugi govore o proizvodu koji vas zanima. Naposljetku, želite kupiti robu u rasutom stanju i paziti na otpremu. Cijeli su puno spor i imaju loše proizvode visoke kvalitete, ali trebate li učiniti vaše istraživanje možete pronaći dijamante u rough.Oberlo Review: The Good Things

Danas možete početi proizvoditi proizvode koristeći Oberlo! S vremena na vrijeme možda ćete otkriti da se ne oglašavate pravilno ili da vaši proizvodi jednostavno nisu najbolji za vaše ključne klijente. Ako ste zadovoljni što je vaš proizvod naručio pogrešne dimenzije, tvrtka kaže da će rado zamijeniti vašu narudžbu za novu košulju odgovarajuće veličine, sve dok budete spremni pokriti povratničku poštarinu. Vaši ekskluzivni proizvodi ne moraju biti fizički proizvodi koji zahtijevaju dostavu. Nakon što pronađete odgovarajuću stavku, možete je dodati na popis uvoza.

S Oberlom – samo pretražujte artikl, postavite cijenu za robu, a zatim ga prebaci u trgovinu. Nepotrebno je reći, da je malo lukav da probija kroz toliko mnogo proizvoda, a web stranica bi mogla upotrijebiti dobru tražilicu kako bi vam pomogla. Mnogo je dobrih točaka za razgovor o ovoj recenziji Oberla. Više o tome od ecomsuccessacademy.net

U slučaju da se čini neaktivan, ljudi mogu odlučiti potražiti negdje drugdje jer vjeruju da možda neće dobiti svoj proizvod ako bi ih naručili. Omogućuje vam jednostavno uvoz proizvoda. To samo znači da morate biti pametni o tome gdje navedete ove proizvode i spriječiti pokušaj da se natječu s važnim web stranicama. Za jednu, ne trebate vlastitu stavku. Čak i ako samo prodajete proizvode od različitih proizvođača, ostajete odgovorni za sigurnu isporuku vaše robe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *