REVELIN FESTIVAL

REVELIN FESTIVAL

You might find one of the following events interesting, this one has already passed.

Other events of the same genre can be found in the category Glazba.

Detalji o događaju

TRI DANA GLAZBENOG HEDONIZMA

 

Tisuće mladih ljudi uživalo je prošle godine na festivalu Re-Vel-In, koji je zahvaljujući predivnoj lokaciji, sjajnim izvođačima i potpuno novom konceptu privukao publiku sa cijelog Jadrana.  Re-Vel-In je festival dobre glazbe, ali i dobrih vibracija na mjestu kojem ćete se vraćati još puno puta. Festival je definitivno Dubrovnik stavio na mapu najboljih ljetnih destinacija za mlade ljude i značajno unaprijedio turističku ponudu grada.

Ove godine festival Re-Vel-In će se održati od 2. do 4. kolovoza na istom mjestu kao i prethodne godine, u Culture Clubu Revelin. Zvijezde prvog dana festivala bit će Fedde le Grand kao i Syke n' Sugarstarr, druge večeri nastupit će najveće ime elektronske muzike sa ovih prostora Gramophonedzie dok će treće večeri festivala gostovati Sébastien Léger i Paul Woolford!

Prva večer festivala pripast će nizozemskoj DJ superzvijezdi Fedde Le Grandu. Čovjek koji godinama trese podije širom svijeta i Europe, čiju je muziku Madonna osobno koristila za promociju svoje "Sticky and Sweet" turneje i koga je zamolila da izmiksa hit “Give It to Me”, koji je pokupio veoma bitne nagrade, bio na prvim mjestima top lista u Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Rusiji, Finskoj, Bugarskoj... “Put Your Hands Up” mu je otvorio vrata u mainstream svijet, ali on voli i eksperimentirati s malo mračnijim, minimal tech-house zvucima, i to radi podjednako dobro kao što radi hitove. Njemu će se pridružiti i hamburški dvojac Syke n' Sugarstarr koji pripada samom vrhu house scene i to ne samo zbog svoje produkcije, već i zbog konstantnih turneja sa preko 100 nastupa godišnje. Kreirali su unikatni stil kojeg opisuju kao "Funky-Electronic-TechHouse-With-Vocals-And-Soul", a ovaj širok spektar house muzike je ujedno i baza za "Do The Hip!" Radio Show koji Syke 'n' Sugarstarr vode već dvije godine, koja se emitira na više od 60 svjetskih radio-stanica.