REVELIN FESTIVAL

REVELIN FESTIVAL

Detalji o događaju

TRI DANA GLAZBENOG HEDONIZMA

 

Tisuće mladih ljudi uživalo je prošle godine na festivalu Re-Vel-In, koji je zahvaljujući predivnoj lokaciji, sjajnim izvođačima i potpuno novom konceptu privukao publiku sa cijelog Jadrana.  Re-Vel-In je festival dobre glazbe, ali i dobrih vibracija na mjestu kojem ćete se vraćati još puno puta. Festival je definitivno Dubrovnik stavio na mapu najboljih ljetnih destinacija za mlade ljude i značajno unaprijedio turističku ponudu grada.

Ove godine festival Re-Vel-In će se održati od 2. do 4. kolovoza na istom mjestu kao i prethodne godine, u Culture Clubu Revelin. Zvijezde prvog dana festivala bit će Fedde le Grand kao i Syke n' Sugarstarr, druge večeri nastupit će najveće ime elektronske muzike sa ovih prostora Gramophonedzie dok će treće večeri festivala gostovati Sébastien Léger i Paul Woolford!

Prva večer festivala pripast će nizozemskoj DJ superzvijezdi Fedde Le Grandu. Čovjek koji godinama trese podije širom svijeta i Europe, čiju je muziku Madonna osobno koristila za promociju svoje "Sticky and Sweet" turneje i koga je zamolila da izmiksa hit “Give It to Me”, koji je pokupio veoma bitne nagrade, bio na prvim mjestima top lista u Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Rusiji, Finskoj, Bugarskoj... “Put Your Hands Up” mu je otvorio vrata u mainstream svijet, ali on voli i eksperimentirati s malo mračnijim, minimal tech-house zvucima, i to radi podjednako dobro kao što radi hitove. Njemu će se pridružiti i hamburški dvojac Syke n' Sugarstarr koji pripada samom vrhu house scene i to ne samo zbog svoje produkcije, već i zbog konstantnih turneja sa preko 100 nastupa godišnje. Kreirali su unikatni stil kojeg opisuju kao "Funky-Electronic-TechHouse-With-Vocals-And-Soul", a ovaj širok spektar house muzike je ujedno i baza za "Do The Hip!" Radio Show koji Syke 'n' Sugarstarr vode već dvije godine, koja se emitira na više od 60 svjetskih radio-stanica.