SLURP! FESTIVAL

SLURP! FESTIVAL

Sorry, this event has already taken place

Events of the same genre can be found in the Glazba category. Or you might be interested in one of these two events.

Detalji o događaju

Predstavljamo vam Slurp festival!

Slurp! je novi festival elektronske glazbe koji će se održati 03. i 04.08. na prekrasnoj lokaciji tvrđave Punta Christo u Štinjanu kraj Pule. Slurp! je proizašao iz prošlogodišnjeg Sirup Nation festivala koji je u prvoj godini ostvario vrijedne rezultate i na čijim temeljima se razvija novi festivalski brand naslonjen na najpoznatija imena domaće i regionalne elektronske produkcije, uz cijenjene goste iz inozemstva.

U razdoblju od 2 dana i na nekoliko različitih pozornica, na Slurp! festivalu će nastupiti brojni producenti, DJ-i, bendovi, kolektivi koji tokom godine održavaju brojna popularna clubbing događanja. Prvi potvrđeni izvođači su legende regionalne elektronske scene s uspješnim inozemnim karijerama, Eddy Ramich i Petar Dundov, te veseli zagrebački sastav ABOP - After je bolji od party-a. Više informacija o izvođačima možete naći u rubrici program.

Ulaznice za Slurp! po cijeni od 200 kuna koje uključuju besplatan organizirani kamping u sklopu festivalske lokacije biti su u prodaji u svim poslovnicama TicketPro-a.

Program

TERRY FRANCIS (UK), PETAR DUNDOV, EDDY RAMICH, ABOP (live), FRAJMAN, SERGEJ, KIKI, FELVER, OMAR, BOODALE,  ARSZENIK, DAV, FM, JAN FRENSIN, AMOR, FRYER, MISS SOULFLY, OGI, BEBETTO, BRIGHTON, MIMI, LABUD, EXAMINE, PYTZEK, MISLAV, VIRGIN HELENA, PACCO & RUDY B, ALEN SFORZINA, LEMON, MAKE, ZIKO feat. DEEM C., UNIQUE vs ADOO, DON'T MAKE NEW PEOPLE (SLO), YESH, NIX…