SLURP! FESTIVAL

SLURP! FESTIVAL

You might find one of the following events interesting, this one has already passed.

Other events of the same genre can be found in the category Glazba.

Detalji o događaju

Predstavljamo vam Slurp festival!

Slurp! je novi festival elektronske glazbe koji će se održati 03. i 04.08. na prekrasnoj lokaciji tvrđave Punta Christo u Štinjanu kraj Pule. Slurp! je proizašao iz prošlogodišnjeg Sirup Nation festivala koji je u prvoj godini ostvario vrijedne rezultate i na čijim temeljima se razvija novi festivalski brand naslonjen na najpoznatija imena domaće i regionalne elektronske produkcije, uz cijenjene goste iz inozemstva.

U razdoblju od 2 dana i na nekoliko različitih pozornica, na Slurp! festivalu će nastupiti brojni producenti, DJ-i, bendovi, kolektivi koji tokom godine održavaju brojna popularna clubbing događanja. Prvi potvrđeni izvođači su legende regionalne elektronske scene s uspješnim inozemnim karijerama, Eddy Ramich i Petar Dundov, te veseli zagrebački sastav ABOP - After je bolji od party-a. Više informacija o izvođačima možete naći u rubrici program.

Ulaznice za Slurp! po cijeni od 200 kuna koje uključuju besplatan organizirani kamping u sklopu festivalske lokacije biti su u prodaji u svim poslovnicama TicketPro-a.

Program

TERRY FRANCIS (UK), PETAR DUNDOV, EDDY RAMICH, ABOP (live), FRAJMAN, SERGEJ, KIKI, FELVER, OMAR, BOODALE,  ARSZENIK, DAV, FM, JAN FRENSIN, AMOR, FRYER, MISS SOULFLY, OGI, BEBETTO, BRIGHTON, MIMI, LABUD, EXAMINE, PYTZEK, MISLAV, VIRGIN HELENA, PACCO & RUDY B, ALEN SFORZINA, LEMON, MAKE, ZIKO feat. DEEM C., UNIQUE vs ADOO, DON'T MAKE NEW PEOPLE (SLO), YESH, NIX…