Izloženi su novi projektori za noćno osvjetljenje

Posted by under eCommerce

Projektor za noćno osvjetljenje može biti odgovor samo ako ste poput većine roditelja koji imaju poteškoća u tome da njihova djeca zaspe. Neka se djeca boje mraka, drugi su suviše nemirni ili suviše umorni i nervozni da bi mogli spavati bez otpora i neprestanog mučenja. Suočavanje s ovakvim ponašanjem tijekom noći i noći može uzeti danak na bilo kojeg novog roditelja, do te mjere da se svake večeri muči predstojeće borbe kad je za svoje malu djecu vrijeme za spavanje. Dakle, roditelji, da bi vam olakšali život u ovakvoj situaciji postoje neki savjeti kako biste sami i vašu djecu ugasili proces.

Projektor za noćno osvjetljenje pomaže vam da zaspite

Znajući koliko je sna potrebno vašem djetetu, korisno je postaviti posteljinu i ograničenja. To varira ovisno o dobi djeteta i iako postoje neke opće smjernice koje možete lako pronaći na internetu, uskoro ćete znati koliko je sna potrebno vašem djetetu na temelju iskustva. Također se preporuča uspostavljanje rutine za spavanje jer djeca dobivaju osjećaj sigurnosti kroz strukturu i razvijaju povezanost spavanja s aktivnostima prije spavanja kao što su kupanje ili priča za laku noć, što olakšava njihovo spavanje. Uvjerite se da je djetetovo okružje za spavanje mirno i hladno i dok se obično preporučuju tamne sobe, vaše se dijete možda boji mraka ili jednostavno pronalazi mekano umirujuće svjetlo, tako da dobivanje noćnog svjetla nikada nije loša ideja.

Projektor noćnog svjetla je: zvijezda projektor noćnog svjetla

kul, višenamjenski gadget koji olakšava umu vašeg djeteta, stimulira maštu, znatiželju i kreativnost dok prati brige i strahove. Jednostavno ga stavite na noćni ormarić, uključite i pustite da projekcije uspavljuju vaše dijete. Projektor funkcionira kao uobičajeno noćno svjetlo kada je prekriveno akrilnom nijansom isporučenom s proizvodom, jednostavno osvjetljava sobu prigušenom svjetlošću ili kao projektor noćnog neba kada je poklopac uklonjen. Kada je u načinu rada projektora, on u osnovi projicira svjetlo na strop sobe ili zidove stvarajući nevjerojatne svjetlosne efekte koje će vaše dijete sigurno voljeti.

Isporučuje se s tri različita prozirna filma, koja se lako mogu pričvrstiti oko svjetla odvrtanjem vrha. Ovi filmovi stvaraju tri različite teme projektora: zvjezdana zvijezda, čarobni svemir i sretan rođendan. Projektor možete ostaviti u normalnom načinu rada ili prebaciti na fotografiju u načinu rada projektiranja noćnog svjetla za bebe tako da pritisnete i držite gumb B tri sekunde. Gumb B služi i kao naredba za različite postavke svjetline. 5%, pedeset posto i stotinak postotnih postavki svjetline dostupne su za izbor ovisno o situaciji u kojoj se nalazite.

projektor-za-noćno-osvjetljenje

Donje postavke preporučuju se za noćno korištenje kako bi vaše dijete lakše zaspalo i više postavke su prikladne za dnevne, kada možete koristiti projektora kao dječje dekoracije. Možete birati između šest različitih svjetlosnih efekata. Postoje modi plave, žute i bijele boje, kao i kombinirani, sekvencijalni i sporo blijedi. Možete se prebacivati ​​između načina rada s tipkom A, svaki pritisak koji odgovara drugom načinu rada i posljednji pritisak isključuje uređaj. Napaja se s tri AAA baterije, koje nisu isporučene s proizvodom, ili pomoću priloženog USB kabela koji možete priključiti na bilo koji USB hub ili priključak. USB utičnica za napajanje nije uključena u proizvod, ali većina punjača za telefon radi umjesto nje. Tu je i projektor koji reproducira glazbu za bebe. Več informacija možete dobit ovdej: Twitter, Facebook page, Blogspot, Flickr, Myspace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *