O nama

Ticketpro u Hrvatskoj

Ticketpro putem svoje internacionalne mreže pruža usluge za hrvatske promotore od početka 2006 godine i osigurava ulaznice i kontrolu ulaznica na događajima, kao što je bio slučaj i za rasprodani koncert u Zagrebu Depeche mode. Ticketpro d.o.o. osnovana je sredinom 2007 godine, a od tada je proširila svoju prodajnu mrežu i dovršila TIP ugovore na domaćoj i međunarodnoj razini. Osim pokretanja usluge E-Ticket Services, tvrtka će uskoro ponuditi svojim kupcima M-Ticket uslugu.

Ticketpro International vodeći je davatelj usluga za prodaju karata u svijetu. Trenutno djeluje u Austriji, Bugarskoj, Kanadi, Kini, Hrvatskoj, Češkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Indiji, Italiji, Maleziji, Poljskoj, SAD-u, Republici Slovačkoj i Rusiji te stalno širi na nova tržišta.

Ticketpro je svjestan da je za većinu kupaca ulaznica jedina vidljiva veza na live događaj na kojem sudjeluju. Ticketpro se stoga obvezuje ponuditi svoje usluge s najvišim standardima kvalitete, čime jamči dugotrajnu vezu sa svojim kupcima.

Korištenje Ticketing Softwarea, Ticketpro jamči kontinuitet inovacija. Jedinstveni format ulaznica, sposobnost brzog lokaliziranja poslovanja bilo gdje u svijetu, međunarodno znanje koje stječe svakodnevno i odnos s korisnicima potvrđuju da je Ticketpro više od ticketing tvrtke – Ticketpro je marketinški partner.
Uz milijun prodanih ulaznica godišnje i uz osnovne principe tvrtki za prodaju karata (učinkovitost, pouzdanost, povjerenje) Ticketpro je prvi izbor organizatora događaja, bilo kada i bilo gdje.